oh...sial!!

7:39 PM


arhhhh..entri kurang sopan..aku tak tahu dah nak letak tajuk ape..
huh..sakit ati nya..
memang sangat la marah..
ni nak cakap.
aku ada la beli barang online.kena tipu.
ishhh..rasa nak mencarut je..
memang jahanam orang macam tu
nie bukan first time aku beli online.tapi ni first time aku kene gini.
naik hangin gila..
bayangkan aku bersabar 5 hari..
akhirnya..kesabaran aku dah berapi.
dia tak angkat call aku.aku mesej wat bodo..
aku boleh terima kalau dia pos lambat tapi nie memang nampak sangat penipu.
lepas aku bank in duit.
terus tak reply mesej and jawab call aku..
memang dasar sial la..

nie maklumat sial tu.aku takut korang korang kena tipu ngan dia or korang ada kenal sama dia..


014-2273665
154026312493(maybank)
abdul razak


kalau aku dapat dapat..memang siap la..dasar kuang ajar..ishhh..memang aku tak halal la..

psttttt...sori entri kurang sopan..memang tengah hangin.bengang sangat2..

*what should i do?*


You Might Also Like

9 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images