Oh Dunia!

11:15 PM

dunia..dunia..dunia.. world..world..world..
mujur dua bahasa je tahu..kalau dok.tulis perabis nie..
saja je.tengah macam sangat lah sumbak(bosan)..
saja lah nak bukak blog..macam nak post entri baru.
memang aku ni tak la rajin nak update hari hari cam orang lain.
sangatlah best bila aku tengok blog orang lain yang sentiasa update.
memang bagus la mereka.banyak idea..aku nie?
banyak idea nak cakap tapi malas nak tulis.
kalau ada blog yang yang takyah tulis.just cakap dia tulis sendiri.ok je.
4o kali sehari aku update..ahaha..ok.stop melalut!
back to the topic!

kalau cakap hal dunia memang tak akan abis.
saja lah aku tulis tajuk camtu.kasi gempak.
ahaha..blog pun tak gempak.nak wat gempak konon..pirahhhh..
mende yang aku nak cakap nie..




sebenarnye tengah tengah aku nak post cerita aku.
aku nampak gamba nie.terus hilang idea nak tulis..
ahahaah...


dah tak jadi entri aku kali nie..nie sebab kau punye pasal gamba.

*gelak sorang2 sambil bayangkan rumah aku nanti*

hihi..

~sekian~



You Might Also Like

10 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images