Kelahiran :-)

7:28 PM

uwekkk..uwekkk..
kedengaran sayup2 bayi menangis dari luar bilik bersalin di klinik Al-Farabi..
seorang bayi telah selamat dilahirkan pada jam 11.34 pagi bersamaan hari sabtu pada 30 november 1992.Betapa gembiranya seluruh sanak saudara mengucap kesyukuran atas kelahiran anak perempuan Nor Banun Binti Awang dan Suhaimi Bin Omar.


*************************************************************************
Hari berganti hari.Masa Berlalu Pergi..
Akhirnya....tadaaaaaa..
anak perempuan yang dilahirkan tu ade kat depan laptop sambil dok layan blog nie.
tersengih2 kumbang(aikk?kumbang bleh sengih?)
birthday girl la aku arini..
tak sangka dah 18..yeah2..dah besar.ahaha..
alhamdulilah..syukur aku masih di muka bumi ini dalam keadaan sempurna.
masih mampu berjalan.masih mampu berdiri..yang penting masih mampu menulis didalam blog yang tak seberapa ni.alhamdulilah..syukur sangat2..
conclusion nye..hari ini hari lahir aku!!!hihi..




thanks to all yang wish.kengkawan.family.yang tak wish pun thanks gak.i love u all la..
to my mum.even u don't read this.thanks for bring me into this world or in other word,give birth to me.i love you so much lorh.without you i can have comfortable life as it is now..
mmuahhh to everyone!



*tak sabar nak call puas2 malam nie.dpt free call beb.(selok tahap cipan)
*


You Might Also Like

8 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images