new page of my blog...

4:51 AM

tajuk entri bapok la segala mengadenye.ahaha.aku ke arah perubahan.ya!perubahan yang baik*sengeh kambing*.(perasan yang sangat mendalam)kuang..kuang..!dengan azam yang baru(macam tahun baru kan?)ahaha.aku just nak bagitau aku dah delete post aku yang mengarut dulu.so sekarang nak start yang baru.tengok je la muka baru blog aku nie.cantik kan?(werkkk..macam bagus je).rasa macam dilahir semula masa aku tulis nie.konon!huh...dah dah ika kau jangan nak mengarut pagi2 buta nie.
dushhhh!!!!!sedarlah...




mase:korang tido aku bngun
mood:suam2 kuku tapi happy(ade ke mood bangang camtu?)
sedang............menjamu mata tengok lauk sahur.bahahaha!


p/s:kan best dapat terbang camtuh*sambil memikirkan kalau aku boleh terbang*

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images